Vi som arbetar i Finansutveckling

Maria Fäldt - VD
Jag har tidigare arbetat som Utvecklings och teknikansvarig i bolaget och har nu fått möjligheten att kliva upp som VD.
I Finansutveckling ansvarar jag för de strategiska frågorna och i utvecklingen av våra system är mitt huvudfokus arbetssätten som systemen ska stödja.
På min lediga tid läser jag gärna böcker med en stor kopp kaffe i handen eller spenderar tid med mina barn och deras aktiviteter.

Torbjörn Larsson - Verksamhetsutvecklare
Vid årsskiftet går jag i pension men fram till dess har jag fått förmånen att få vara med på Finansutvecklings resa och bidra lite till.
Jag har i mina tidigare roller jobbat med ledarskap, förändringsarbete och kompetensutveckling bland annat i Försvarsmakten, Swedbank, Sparbankerna och som egen företagare.I Finansutveckling kommer jag nu att jobba mer med försäljning och regelverksfrågor.
Privat så är det naturen i allmänhet, men jakt, fiske och fågelskådning i synnerhet som tar upp min tid och ger mig energi.

Åsa Sandberg - Testledare & Kvalitetsansvarig
När vi utvecklar våra produkter/system så kvalitetssäkrar och testar jag så allt fungerar optimalt, för att ni som kunder ska få den bästa upplevelsen när ni använder våra system.
Jag har arbetat i Sparbanken Rekarne ett antal år, senast på ekonomiavdelningen. Jag gillar att vara aktiv på min fritid, spelar en hel del padel och åker gärna upp till fjällen och vandrar eller åker skidor utför när det finns snö.

Fredrik Bildt - Produktägare
Jag är det senaste personaltillskottet på Rekarne Finansutveckling och började min roll som Produktägare i januari 2024, vilket känns fantastiskt kul. Jag har en bakgrund inom projektledning och systemutveckling. Som Produktägare kommer jag tillsammans med vårt team vara med och ansvara för våra befintliga system och nyutveckling framåt. Min lediga tid spenderar jag helst med min dotter och mina fritidsintressen är segling och skidåkning.

Maria Fäldt,Torbjörn Larsson, Åsa Sandberg & Fredrik Bildt. Här utökar vi våra kunskaper med en kurs i drejning.