Vi som arbetar i Finansutveckling

Torbjörn Larsson - VD
Som VD får jag nytta av mina tidigare erfarenheter av att jobba med ledarskap, förändringsarbete och kompetensutveckling i Försvarsmakten, Swedbank, Sparbankerna och som företagare.
I Finansutveckling ansvarar jag för de strategiska frågorna och i utvecklingen av våra system är mitt huvudfokus arbetssätten som systemen ska stödja.
Privat så är det naturen i allmänhet, jakt och fiske i synnerhet som tar upp min tid och ger mig energi.

Maria Fäldt - Utvecklings & Teknikansvarig
Jag arbetar som Utvecklings och teknikansvarig i Rekarne Finansutveckling. Det innebär att jag är väldigt inblandad i vad som utvecklas för våra system samt hur det går till och har nära kontakt med både våra utvecklare och kunder.
Vad gäller privat så går all tid som inte involverar mina barn till att dricka kaffe, läsa och scrolla alldeles för mycket på sociala medier.

Åsa Sandberg - Testledare & Kvalitetsansvarig
När vi utvecklar våra produkter/system så kvalitetssäkrar och testar jag så allt fungerar optimalt, för att ni som kunder ska få den bästa upplevelsen när ni använder våra system.
Jag har arbetat i Sparbanken Rekarne ett antal år, senast på ekonomiavdelningen. Jag gillar att vara aktiv på min fritid, spelar en hel del padel och åker gärna upp till fjällen och vandrar eller åker skidor utför när det finns snö.

Åsa Sandberg, Maria Fäldt & Torbjörn Larsson